fredag 8. april 2011

Noen hendelser de siste dagene

Nonner handler også på Ikea! Eller, dvs at jeg konkluderer med at hun hadde handlet på Ikea siden hun gikk med en Ikea pose.

Italienere kan stå i kø om de vil! Jeg var på posten idag tidlig og kom 10 minutter før de åpnet. Da stod det en liten flok der allerede, og de hadde god kontroll på hvem som var sist i køen, og jeg fikk klar beskjed om at jeg var etter henne. Ok, tenkte jeg. Men jeg så for meg loppemarkedene i min barndom. En flok mennesker som løper inn så snart dørene åpnes. Men du verden, det gikk helt rolig for seg, og selv de gamle holdt sin plass i køen. Så postopplevelsen var nesten helt blotten for frustrasjon for første gang her i Italia. Eneste kilde til irritasjon var at jeg kom inn som nr 6 men ble ekspedert som nr 9, for jeg skulle jo bare poste. Og posttjenesten er nedprioritert på posten her i Italia.

Jeg har stjået! Det finnes ingen annen forklaring. Da jeg skulle ta på meg sokkene før jeg skulle ut på sykeltur igår så jeg at det var noe under den ene sokken. Det viste seg at den var stoppet. Hvem stopper en liten grå ankel sokk kjøpt på H&M til kanskje 10 kroner paret? Jeg visste jo selvsagt svaret med det samme. Unnskyld Susanne, du skal få den igjen så snart vi treffes! Jeg kjenner nemlig ingen andre enn familien Heierstad, og da den eldre garde, som stopper 10 kroners bomullssokker!

2 kommentarer:

 1. Frekkas - den er nok helt sikkert min, ja! Når jeg leste det siste avsnittet ditt og kom til linjen: "Det viste seg at den var stoppet" tenkte jeg - den er MIN!!!

  Men, jeg kan trøste deg med at jeg har en rosa kopp som er din!!! (Hvor er kjedet, forresten?)

  Susanne
  Nonner er vel også glad i svensk knekkebrød og kjøttboller, da :)

  SvarSlett
 2. Kjedet vet jeg ikke hvor er. Kan ikke huske å ha sett det. Men det dukker nok opp en gang...

  SvarSlett