torsdag 22. april 2010

Besøk

Etter en lengre bloggpause tenkte vi at det var på tid å gi litt lyd igjen. I helgen hadde vi besøk av Ingrid og Jon Øystein, et vennepar av Asgeir. De rakk akkurat å fly ut før asken kom, men hjemturen ble litt mer kronglete. Nok om det nå. På lørdag hadde vi en fin tur til San Gimignano
I middelalderen var det om å gjøre å ha høyest tårn i denne byen - det er derfor en del tårn i denne byen.
Asgeir fant en ny bil han ønsker seg. Han ville egentlig legge den ut på bloggen som vår nye bil, men vi fant ut at vi hadde lurt svigermor nok.
Etter noen dager i Firenze ble det klar at hjemveien kunne bli noe kronglete for besøket vårt - vi hadde rett og slett et askefast besøk. Men takket være haikesentralen på vgnett fant de en buss til Norge. En gjeng vinturister som var askefast ved Gardasjøen. Vi benyttet muligheten til å komme oss tidlig opp og se Gardasjøen, så kl 06.20 søndag morgen var vi på veien. Etter å ha plassert de besøkende trygt på bussen tok vi turen rundt Gardasjøen.

Asgeir tester badevannet - det var ikke badetemperatur!



Nå skulle vi egentlig hatt besøk av mamma og pappa Næss. Men flyet gikk dessverre ikke. Så de nyter forhåpentligvis Stockholm. Men forhåpentligvis kommer det mer besøk i nær fremtid!



2 kommentarer:

  1. Vi skulle så gjerne vært der...... i varmen, blomstringen, sett dere og leiligheten...Firenze og turene vi hadde planlagt. Men, det blir vel en annen gang.
    Vi hadde flott tur til Stockholm.
    Kos dere med besøk som kommer..
    Hilsen foreldre øst

    SvarSlett
  2. Har egentlig ikke kikket så mye på bloggen deres før (har helt glemt det...). Men nå kan dere regne oss som faste lesere. Og at vi har blitt nevtn også da, stas! ;-)

    SvarSlett